Aston Martin van Max Verstappen staat te koop voor 312 500 euro

Fan van Max Verstappen en wat geld op overschot waarmee je een nieuwe wagen wil kopen? Dan krijg je nu de kans om een unieke Aston Martin DBS Superleggera die toebehoorde aan Max Verstappen te kopen.
image
Als Red Bull F1-piloot en met Aston Martin als titelsponsor krijgt Max Verstappen op regelmatige basis een leuke ‘bedrijfswagen’ ter beschikking. Zo kreeg Verstappen een Aston Martin DBS Superleggera, naar eigen zeggen zijn favoriete wagen die hij ooit van Aston Martin ter beschikking kreeg.

Verstappen kreeg de Aston Martin DBS Superleggera in de kleur ‘Hyper Red’ ter beschikking in Monaco, waar de Red Bull F1-piloot ook woont. Verstappen zelf heeft slechts zo’n 2 000 kilometer met de wagen gereden hebben.

De wagen waarmee Verstappen ooit reed staat te koop bij Aston Martin Hilversum en kreeg er een prominente plaats in de showroom. Opvallend is vooral dat per toeval ontdekt werd dat de wagen ooit tot Max Verstappen toebehoorde.

“Toen deze DBS Superleggera door de fabrikant aan het dealernetwerk werd aangeboden, trok ik het chassisnummer na en constateerde dat het de auto betrof van Max Verstappen. Vanzelfsprekend hebben wij geen seconde getwijfeld om deze bolide over te nemen”, aldus Eduard Severijn, die salesmanager van Aston Martin Hilversum is, in een persbericht.

Severijn verwacht dat de wagen binnen een tijdspanne van enkele dagen verkocht zal zijn: “Wij hebben altijd relaties die zoeken naar iets bijzonders. Zeker naar een buitenkans als deze.”

Vraagprijs voor ex-wagen van Max Verstappen: 312 500 euro.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Aston Martin Hilversum

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print