Aston Martin: “We denken momenteel niet na over een toekomst samen met Fernando Alonso”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Volgens Aston Martin-teambaas Mike Krack is het leuk te horen dat Fernando Alonso zichzelf nog jaren bij Aston Martin ziet racen maar bij Aston Martin proberen ze zelf momenteel geen energie te steken in een ’toekomstplan’ samen met Fernando Alonso.

De samenwerking tussen Aston Martin en Fernando Alonso lever al heel wat mooie resultaten op. Ook Alonso zelf is erg blij om bij Aston Martin te racen en hij ziet zichzelf eventueel nog jaren bij Aston Martin racen. Dat klinkt ook Aston Martin-teambaas Mike Krack als muziek in de oren maar aan een langetermijnplanning samen met Alonso wordt echter nog geen aandacht besteed of energie in gestoken.

“Het is mooi om dat te horen, dat hij gezegd heeft dat hij blij zou zijn om nog jaren bij ons te racen,” vertelde Mike Krack in een reactie op de uitspraken van Alonso. “Het belangrijkste, en dat is één van zijn grote kwaliteiten, is zijn motivatie en ik denk dat Fernando op dat vlak voluit gaat.”

“Eerlijk gezegd denken we er zelf niet zo veel over na. We doen race na race en we proberen het iedere race goed te doen. Het is leuk om te horen maar we hebben er echt nog niet al te veel over nagedacht. We zien gewoon wat er gebeurt.”