Aston Martin: “We hebben zeer agressieve doelstellingen voor 2022”

Aston Martin
Aston Martin

Aston Martin beleeft tot dusver geen al te best seizoen maar bij de renstal putten ze moed uit de vooruitzichten voor het cruciale F1-seizoen 2022. Zo stelt Aston Martin zichzelf zeer agressieve en ambitieuze doelen voor volgend jaar, doelen die het naar eigen haalbaar zijn.

De ontwikkeling van de wagen voor 2022 verloopt naar eigen zeggen goed en er wordt een erg steile leercurve gehanteerd. Er is sprake van agressieve doelen maar hoever Aston Martin staat tegenover de concurrentie blijft moeilijk om in te schatten.

“Het valt zeer, zeer moeilijk te zeggen want je weet niet wat de andere teams gevonden hebben en uiteraard wordt alles strikt geheim gehouden,” aldus teambaas Otmar Szafnauer.

“Wat ik wel kan zeggen is dat we onszelf agressieve maar haalbare doelstellingen hebben opgelegd en we zijn op weg om die agressieve doelen ook te halen. We boeken iedere week heel wat vooruitgang.”

Het blijft echter afwachten tot het F1-seizoen 2022 daadwerkelijk van start gaat om te zien hoe competitief Aston Martin zal zijn. Na de omvorming van het Racing Point F1 team naar het Aston Martin fabrieksteam waren er hooggespannen verwachtingen maar die werden dit seizoen duidelijk niet ingelost.

Afwachten of Aston Martin daarin volgend jaar wel slaagt …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022