Barrichello en Hulkenberg geloven in sterke race

Williams kende een vrij goede start van het seizoen. Rubens Barrichello vertrekt van op de elfde startplaats terwijl teamgenoot Hulkenberg de dertiende plaats veroverde.
Bij de renstal Williams zal men de lat vast hoger gelegd hebben dan de uitslag van gisteren. Toch valt hun start van het nieuwe seizoen nog redelijk mee want beide rijders wisten in Q2 te geraken. De ambitie binnen het team zou Q1 geweest zijn maar echt klagen wil men er toch niet. Beide rijders kunnen dan ook niet anders dan er vandaag het beste van maken.

“Ik was gisteren niet echt veel trager dan Jenson Button dus ik denk niet dat we er slecht voorstaan. Vandaag beschik ik over nieuwe banden en die zullen me zeer waarschijnlijk gunstig zijn. Onze renstal heeft het niet slecht gedaan want er doken plots enkele problemen op. We zitten in de juiste richting en in de garage verstaat men mij erg goed. We geraakten bijna in Q3”, aldus Rubens Barrichello.

“Persoonlijk had ik meer willen bereiken in mijn eerste kwalificatie. We kregen de wagen niet afgesteld zoals we wensten en daardoor kon ik waarschijnlijk niet sneller dan het behaalde resultaat. We geraakten niet in Q3 maar we gaan niet speculeren en in het bijzonder al niet over de race van vandaag. Iedereen zal het moeilijk krijgen en de banden zullen veel bepalen”, zo verklaarde Nico Hulkenberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}