Barrichello wil in top-6 finishen

Rubens Barrichello is erg tevreden met zijn kwalificatie van vandaag, maar toch maant hij het team aan om naarstig verder te werken. Volgens de Braziliaan is er immers nog veel werk aan de winkel.
Barrichello kwalificeerde zich als achtste en is daarmee uitermate tevreden. De doelstelling van de Braziliaan is om morgen vanuit deze startpositie in de top-6 te kunnen finishen. Met dat doel voor ogen belooft het voor Barrichello een serieuze strijd te worden tijdens de race.

“Een plaats in de top acht tijdens de kwalificatie is een erg goed resultaat vanwege het team,” aldus Barrichello. “We moeten ons echter nog steeds verbeteren, maar dit resultaat is erg bemoedigend en misschien wel het beste waarop we hadden kunnen hopen. Ik hoop dat we morgen in de top zes geraken.”

Volgens de Braziliaan zal er zich morgen alvast een mooie strijd ontwikkelen.

“De wagens liggen allemaal dicht bij elkaar. Er zijn hier ook niet veel mogelijkheden om in te halen, het zal dan ook een serieuze strijd zijn.”

Barrichello is tot slot erg tevreden met de ontwikkelingen die bij Williams plaatsvinden, maar toch maant hij het team aan om net dat tandje bij te steken.

“De upgrades werken goed, maar we hebben verdere ontwikkelingen nodig om meer naar voor te geraken,’ besluit Barrichello.
a:1:{s:9:”file_name”;s:12:”_G7C4275.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen