Bernie Ecclestone haalt uit naar contractbesprekingen Lewis Hamilton: “Het is allemaal puur theater”

De onderhandelingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes over een nieuw contract blijven maar aanhouden. Volgens voormalig F1-baas Bernie Ecclestone is het allemaal puur theater om in de media te blijven.


Negentien van de twintig rijders hebben officieel al een racezitje, enkel het tweede racezitje bij Mercedes is officieel nog niet bevestigd. Volgens Bernie Ecclestone is het onbegrijpelijk dat de onderhandelingen tussen Hamilton en Mercedes nog steeds niet zijn afgerond.

Eerst liet Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verstaan dat er waarschijnlijk tegen Kerstmis een akkoord zou verwacht mogen worden maar ondertussen zijn we voorbij halverwege januari en is er nog steeds geen akkoord tussen beide partijen bereikt.

Bijna niemand gaat er vanuit dat Lewis Hamilton niet in de tweede Mercedes F1-bolide zal zitten maar ondertussen lijkt het een soap te worden waarin er bijna dagelijkse geruchten en speculaties zijn over de onderhandelingen.

Volgens voormalig F1-baas Bernie Ecclestone is het net dat wat Hamilton en Merceds proberen te bereiken: media-aandacht in deze stille periode voor de Formule 1.

“Het is allemaal puur theater,” haalt de 90-jarige Ecclestone bij het Zwitserse ‘Blick’ uit naar Hamilton. “Het moet er voor zorgen dat Lewis Hamilton tijdens deze saaie weken de krantenkoppen blijft halen.”

‘Blick’ meent dat Ecclestone het onder andere ook gemunt heeft op Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff die onlangs het volgende verkondigde: “Misschien heeft Lewis binnenkort wel een andere verrassing in huis!”.

Volgens Ecclestone onderstreept dat nog maar eens dat er theater wordt gespeeld …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen