Bertrand Baguette geeft F1-droom op

Bertrand Baguette probeerde de voorbije jaren om een F1-zitje te versieren, maar onze landgenoot geeft die droom nu op.
Baguette kwam er een jaar geleden al dicht bij toen hij mocht testen voor Renault en Sauber. Onze landgenoot slaagde er echter niet in om dit seizoen een F1-zitje te bemachtigen.

Hij krijgt nu wel opnieuw de kans om in Abu Dhabi te testen, tijdens de tests aan het einde van het F1-seizoen, maar die aanbieding neemt hij niet aan. De beslissing komt er nadat Baguette concludeerde dat zijn toekomst en kansen groter zijn in de Indycar Series.

“Ik heb verschillende aanbiedingen gekregen om te testen in Abu Dhabi. Ik wil echter geen budget verkwisten aan iets dat waarschijnlijk tot niets zal leiden,” zei Bertrand Baguette tegenover Belga.

“Ik concentreer me daarentegen op de Indycar, waar ik voel dat ik een carrière kan opbouwen. Ik voel er niets meer voor om toch maar te blijven proberen een doorbraak in de Formule 1 te verwezenlijken, waar een rijder die zich bewezen heeft in lagere categorieën niet eens de kans krijgt.”

Geen Bertrand Baguette dus tijdens de testdagen in Abu Dhabi en waarschijnlijk ook niet meer in de Formule 1. België moet echter niet wanhopen want we hebben nog een ander talent van eigen bodem dat kans maakt op een F1-zitje: Jerome d’Ambrosio.
a:0:{}
Lewis Hamilton zette gisteren de snelste tijd neer tijdens de vrije trainingen. Daar zijn ze niet alleen bij McLaren blij mee, maar ook bij Ferrari. Van Fernando Alonso mag de Brit die lijn doortrekken tot in de race.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}