Beste kwalificatie ooit voor het Haas F1 team: “Een zeer goede dag voor het team”

Haas F1 team
Haas F1 team

Met een vijfde en zesde plaats op de startgrid slaagden Kevin Magnussen en Mick Schumacher erin om het Haas F1 team haar beste kwalificatieresultaat als team te bezorgen.

Na enkele moeilijkere raceweekends verliep de kwalificatie voor de GP van Canada een heel stuk beter voor het Haas F1 team. Met beide wagens op de derde startrij is er zelfs sprake van het beste kwalificatieresultaat ooit en dat na toch wel een serieuze inspanning van het team, zo laat teambaas Guenther Steiner weten.

“Een zeer goede dag voor het team vandaag,” bevestigde teambaas Guenther Steiner. “Het is ons beste kwalificatieresultaat van beide wagens samen. Beide rijders deden het erg goed, net als het volledige team in deze uitdagende en verranderlijke omstandigheden.”

“Een grote dankjewel ook aan de crew die tijdens de nacht hard heeft gewerkt. We braken de curfew omwille van een probleem op Kevin zijn wagen dat we moesten oplossen.”

“Iedereen bleef kalm en we hebben het beste eruit weten te halen, alles verliep erg vlot. Nu kijken we uit naar de race en hopelijk kunnen we wat punten behalen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print