Bezoek jij de eerste wintertest van het nieuwe F1-seizoen?

Kan je niet wachten tot het nieuwe F1-seizoen begint? Ga dan mee op reis naar Jerez en bezoek de eerste wintertest ter voorbereiding van het nieuwe F1-seizoen.

Voor 349 euro kan je immers op driedaagse vliegreis inclusief verblijf en bezoek aan het circuit van Jerez.

Meer zelfs. Speciaal voor de bezoekers van F1journaal.be hebben wij een kortingscode van 50 euro, waardoor je slechts 299 euro betaalt! Snel zijn is echter de boodschap want er zijn nog maar enkele plaatsen op het vliegtuig beschikbaar.

Gebruik bij het bestellen van de reis de kortingscode f1journaaljerez: Klik hier voor meer informatie

Formule 1-test Jerez 2015
Bezoek met Sport Stadion de eerste Formule 1-test van het jaar in het zuiden van Spanje: Jerez! De teams zullen vier dagen gaan testen en samen met onze groep Formule 1-fans zullen wij de eerste twee testdagen de hele dag aanwezig zijn op het circuit.
Vorig jaar was onze Formule 1-reis naar Jerez een daverend succes. Zowel Giedo van der Garde als Robin Frijns namen de moeite om met onze groep de dag door te nemen, vragen te beantwoorden, handtekeningen werden gezet en beide heren gingen met iedereen op de foto. De lat ligt hoog voor de F1 test in 2015, maar we gaan weer voor een aantal fantastische dagen en hopen veel te kunnen zien van Scuderia Toro Rosso-rijder Max Verstappen.

Het programma ziet er als volgt uit:
zaterdag 31 januari
Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol om 16.35 uur naar Spanje. Op het vliegveld van Malaga staat onze reisleiding klaar om je naar de bussen te begeleiden die je naar je hotel in het centrum van Jerez brengt.

zondag 1 februari
Vandaag is de eerste officiële testdag van het jaar in de Formule 1 en wij zijn er bij! Na het ontbijt in het hotel vertrekt de bus om 8.30 uur richting het circuit van Jerez waar je voor de deur wordt afgezet. De Formule 1-teams zullen tot 17.00 uur gaan testen en wij zullen van het begin tot het eind alle actie mee kunnen pakken. Na afloop van de test brengen we je weer terug naar het hotel in Jerez. Het hotel bevindt zich midden in het centrum van Jerez dus een gezellige avond in het stadje is geen probleem!

maandag 2 februari
Maandag is de tweede testdag van het jaar en net als zondag zullen we ook vandaag weer na het ontbijt om 8.30 uur vertrekken naar het circuit om daar vanaf de eerste minuut er bij te zijn. Na afloop van de testdag zullen we om 17.00 uur per bus vertrekken richting het vliegveld van Sevilla wat ongeveer een uurtje rijden is. Om 20.20 uur vliegen we van Sevilla weer terug en verwacht wordt dat we om 23.15 uur landen op Schiphol met een aantal fantastische herinneringen rijker!

Interesse? Klik hier voor meer informatie
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}