“Bijzonder om terug tegen Schumacher te racen”

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso beweerde zopas altijd te hebben genoten van de duels met zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. Uiteraard wil de Spaanse rijder dan wel liefst winnen.
Fernando Alonso was in de ogen van veel supporters de beste rijder op de grid aangezien hij de meeste wereldtitels op zak had. Alonso behaalde zijn beide wereldtitels in 2005 en 2006. De Spaanjaard was zeer trots over het feit dat hij het in die tijd van Michael Schumacher kon halen want zulke wereldtitels zouden in zijn ogen een absolute meerwaarde betekenen.

Winnen van de Duitse legende was dan ook niet voor iedereen weggelegd. Alonso is alvast tevreden over het feit dat Schumacher er in 2010 terug bij is, al is hij voor veel supporters nu ineens niet de beste rijder meer uit de sport.

“Ik heb altijd al genoten van grote namen en hun gevechten in de Formule 1. Het is absoluut bijzonder om dit seizoen terug tegen Michael Schumacher te kunnen racen. Als een duel plaatsvindt en ik kan het winnen, dan is het natuurlijk altijd leuker als het een duel met Michael zou zijn”, zo vertelde Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}