Lotus F1 versterkt management

Na het onthullen van de Lotus T127 heeft de renstal zopas ook laten weten dat het haar management aan een versterking heeft onderworpen. Net als bij Mercedes GP krijgen de aandeelhouders er een functie.
Lotus-teambaas Tony Fernandes is in de ogen van veel insiders een zeer bekwaam zakenman. Fernandes verklaarde vandaag dat twee van de aandeelhouders van de renstal, SM Nasarudin en Dato Kmaraudin Meranum er de adjunct-directeurs zullen worden. Op die manier wil men bij Lotus vooral een sterk bestuur bekomen om de uitdagingen samen aan te gaan en vervolgens de competitiviteit van de renstal zo hoog mogelijk houden.

“We hebben van een Maleisische droom de werkelijkheid kunnen maken en het spreekt voor zich dat we er helemaal voor zullen gaan omdat de sport natuurlijk ook onze passie is. De droom werd werkelijkheid omwille van onze samenwerking en de uitdagingen die we reeds aan moesten gaan. Ook het bepalen van onze functie is een uitdaging op zich en de bedoeling is de droom daardoor te doen blijven bestaan. We bekijken de toekomst realistisch en zullen de races professioneel en vol vertrouwen aanvatten”, aldus SM Nasarudin.

Wat Tony Fernandes betreft is ook hij uiteraard verheugd over de uitspraak van SM Nasarudin. Fernandes zelf wijst er wel nog op dat het in leven houden van de Maleisische droom om een bijzondere aanpak vraagt.

“Onze doelstellingen zijn zeer duidelijk maar er dient nog een enorme taak te worden volbracht. Er zijn 19 races te gaan en die zullen we onder ons drie positief moeten doen verlopen. We zullen onze rollen dus goed moeten uitvoeren maar daar twijfelen we dan ook natuurlijk niet aan. Danzkij dit management zouden we nu over alle middelen moeten beschikken om het team naar de voorgrond te brengen”, aldus Fernandes van Lotus.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}