Blundell gokt nu al op Raikkonen

Mark Blundell denkt dat Ferrari-rijder Kimi Raikkonen in 2009 sterker zal zijn dan ooit voorheen. De Finse rijder kende in 2008 een eerder rampzalig seizoen en moest zelfs even als rechterhand van Felipe Massa dienen. In 2007 kon Raikkonen wel nog kampioen worden met slechts één puntje verschil en zelfs toen was Raikkonen nog niet op zijn sterkst. Tenminste als we Mark Blundell mogen geloven.

"Ik kan me vergissen maar ik denk dat Raikkonen sterker zal zijn dan ooit voorheenen als ik met geld moest gokken dan is het op hem. In 2007 heb ik trouwens echt op hem gegokt en zelfs gewonnen. Het zal afwachten worden tot de eerste race en ook de wintertesten zullen iets van Raikkonen tonen. In 2008 was ik echt verrast door zijn slechte prestaties", zo vertelde Blundell onlangs nog.

Volgens de ITV-presentator zou het eerste deel van 2008 nog volgens plan zijn verlopen voor de Fin maar ging kort daarna iets fout. Naar het einde van het seizoen liepen de dingen dan weer beter voor Raikkonen en kon hij zelfs meermaals de snelste tijden op zijn naam zetten. Echter was het seizoen toen al verloren voor hem.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023