BREAKING NEWS: Dit is de compensatie die toeschouwers van de verregende GP van België mogen verwachten

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

F1journaal.be kan dankzij de hulp van één van haar trouwe bezoekers de compensatie onthullen die de toeschouwers van de verregende GP van België 2021 mogen verwachten.

Nadat de race op zondag door de regen eigenlijk niet kon doorgaan, op enkele rondjes achter de safety car na, kwam er een oproep om een compensatie voor de verregende toeschouwers te voorzien. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton riep de F1 en de organisatoren zelfs op om de toeschouwers hun tickets terug te betalen.

Enkele dagen na de race werd duidelijk dat er aan een vorm van compensatie werd gewerkt maar vervolgens werd het … stil.

Tot nu want dankzij aan bezoeker van F1journaal.be kunnen we jullie de voorgestelde compensatie vanuit organisator Spa Grand Prix onthullen. Spa Grand Prix reageerde immers als volgt op de vraag omtrent een mogelijke compensatie voor de toeschouwers van de verregende GP van België.

“Bedankt voor uw e-mail met betrekking tot uw ervaring tijdens de Belgian Grand Prix van dit jaar. We  vinden het zeer spijtig voor alle fans dat de race niet tot het einde kon doorgaan, maar de veiligheid van de coureurs, de commissarissen en de toeschouwers was en moet altijd de prioriteit zijn. De weersomstandigheden verbeterden niet genoeg om meer ronden te kunnen rijden.

Spa Grand Prix, promotor van het evenement, werkte om verschillende opties te definiëren. Hiermee willen we de houders van een zondagticket die de race bijwoonden, een blijk van dank geven voor hun toewijding en loyaliteit.
Wij kunnen u daarom het volgende aanbieden:”

Spa Grand Prix laat in hetzelfde schrijven weten dat er uiterlijk tegen 31 januari 2022 op de link in de e-mail met bovenstaande boodschap geklikt moet worden om een formulier aan te vullen waarin diverse gegevens gevraagd worden.

Belangrijk om weten is dat bij het invullen van het formulier waarmee je je compensatie aanvraagt, je afziet van het ondernemen van andere stappen. Dat blijkt uit onderstaande tekst in de e-mail.

Dit aanbod wordt gedaan op commerciële basis en houdt geen enkele erkenning van aansprakelijkheid in.

Er wordt geen andere vorm van vergoeding toegekend.

Door akkoord te gaan en het aanvaarden van een van de bovengenoemde voordelen, ziet u af – na ontvangst van uw e-mail door SA SPA GRAND PRIX – op een nadrukkelijke, definitieve en onherroepelijke manier, van het formuleren van elke andere klacht en/of het aanvragen van een andere vorm van vergoedingen van welke aard dan ook, die direct of indirect verband houden met de Belgische Grote Prijs F1 2021, ten opzichte van SPA GRAND PRIX SA, haar bestuurders, vertegenwoordigers en werknemers.

F1journaal.be nam contact op met de organisatie Spa Grand Prix voor het verkrijgen van bijkomende info maar wacht nog op een antwoord.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022