BREAKING NEWS: Ook GP van Canada gaat niet door

Het viel te verwachten en het is nu ook officieel bevestigd: de GP van Canada die voor 14 juni gepland stond is geannuleerd en wordt uitgesteld.


Eind maart liet de organisatie van de GP van Canada nog verstaan “optimistisch te zijn over het doorgaan van de race”. Amper anderhalve week later laten de organisatie en de Formule 1 weten dat de GP van Canada midden juni niet zal doorgaan.

De GP van Canada wordt zo de negende race in een lange reeks races die geannuleerd of uitgesteld werden. De GP van Frankrijk is de volgende race op de oorspronkelijke F1-kalender en het circuit van Paul Ricard bevindt zich nu in ‘polepositie’ om de eerste race van het F1-seizoen 2020 te zullen worden.

Voorlopig staat de race nog op 28 juni gepland maar de kans dat die race op 28 juni doorgaat is nog kleiner dan de race in Canada. Frankrijk bevindt zich momenteel immers nog steeds in een staat van Lockdown en de maatregelen werden vandaag in Frankrijk nog verstrengd.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:42:”f1fan_canadesevlag_gpducanada_headline.png”;}
Het viel te verwachten en het is nu ook officieel bevestigd: de GP van Canada die voor 14 juni gepland stond is geannuleerd en wordt uitgesteld.

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print