Brengt nieuwe documentaire duidelijkheid over medische toestand Michael Schumacher?

Ferrari
Ferrari

Tien jaar na zijn ski-ongeluk komt de Duitse tv-zender ARD met een vijfdelige documentaire over het leven van Michael Schumacher: ‘Being Michael Schumacher’.

Op 29 december 2013, te midden van alle sfeervolle reportages over de feestdagen, kwam plots het nieuws dat Michael Schumacher in het Franse Méribel een ski-ongeluk had meegemaakt. Ondanks het dragen van een skihelm liep Schumacher een zwaar hersenletsel op.

Schumacher lag enige tijd in een coma maar werd uiteindelijk succesvol daaruit gehaald. Het leek het begin van goed nieuws maar sindsdien bereikten ons maar weinig details over de medische toestand van de zevenvoudig F1-kampioen.

Op 28 december komt de Duitse tv-zender ARD met een nieuwe vijfdelige documentaire waarin ze de kijker een inzicht geven op het leven van Michael Schumacher. In ‘Being Michael Schumacher’ zien we hoe Schumacher van jongs af aan in de karting zijn eerste kennismaking met de racesport maakt en uiteindelijk zevenvoudig F1-kampioen wordt.

Waar veel fans ongetwijfeld naar uitkijken is of de documentaire nieuwe details zal onthullen over het ski-ongeluk van Michael Schumacher en zijn medische toestand.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023