Brits topmodel Cara Delevingne krijgt felle kritiek na weigeren interview op F1-startgrid maar bijt van zich af: “Respect moet van twee kanten komen”

Twitter
Twitter

Het Brits topmodel Cara Delevingne was tijdens de GP van Groot-Brottannië te gast. Voorafgaand aan de race wandelde ze net als veel bekende voetballers, filmsterren en andere beroemdheden over de startgrid. In tegenstelling tot veel anderen weigerde Delevingne op redelijk ‘arrogante wijze’ een interview en dat zorgde voor heel wat kritiek van F1-fans.

Het was Martin Brundle die als reporter voor Sky Sports Delevingne probeerde te benaderen voor een zogenaamd ‘flash-interview’ op de startgrid. Ondanks het feit dat de entourage op voorhand aangaf dat hij haar niet moest benaderen voor een interview probeerde Brundle het toch.

Cara Delevingne antwoordde ‘nee’ toen Martin Brundle zijn kans waagde met “Iedereen op de grid spreekt, dat is de deal. Kunnen we kort even babbelen?”

Brundle probeerde nogmaals met “De deal is dat iedereen op de grid praat”, maar het 30-jarig brits topmodel antwoordde volgens veel F1-fans op erg arrogante wijze met “Ik hoor niks, het spijt me.”

Martin Brundle gaf het dan maar op maar niet zonder live op tv nog een steek uit te delen door op sarcastische wijze het volgende te antwoorden: “Wel, ik ben er zeker van dat het nochtans extreem interessant zou geweest zijn.”

Op de sociale media kreeg Cara Delevingne er stevig van langs van de F1-fans maar Delevingne antwoordde op de kritiek door te repliceren met: “Mijn entourage had me de opdracht gegeven om niets te zeggen dus dat heb ik dan ook gedaan, leuk dat jullie beide kanten van het verhaal zien.” Daarnaast toonde ze dat ze wel degelijk fan van motorsport is door beelden van haar bezoek aan de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1, te tonen.

Ook het Alfa Romeo F1 team, waar Cara Delevingne, nam het voor haar op en verdedigde haar tegenover de felle kritiek die ze kreeg. Niet alleen Delevingne kreeg echter kritiek, ook Martin Brundle voor de manier waarop hij toch probeerde om het Brits topmodel te benaderen ook al was hem duidelijk gezegd het niet te doen.