Christian Horner nodigde F1-piloten uit voor een BBQ: “Helft van de rijders kwam niet”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner organiseerde na de kwalificatie voor de Britse GP een BBQ waarop hij al de F1-piloten uitnodigde. Ongeveer de helft van de grid kwam echter niet naar de BBQ van de Red Bull-teambaas.

Nadat Max Verstappen zaterdagmiddag de polepositie voor de GP van Groot-Brittannië had veroverd organiseerde Red Bull-teambaas Christian Horner een barbecue bij hem thuis. Horner woont immers niet zo ver van het circuit van Silverstone. Meer zelfs, Horner bezit twee woningen in de buurt en het was op het dichts bijzijnde huis in Oxfordshire dat hij de barbecue organiseerde.

Uiteraard was Max Verstappen van de partij en ook Lando Norris ging op de uitnodiging van Horner in. Er waren echter ook heel veel rijders niet aanwezig, of ze daarmee een statement wilden maken is echter niet geweten want voor hetzelfde geld hadden ze zelf ‘media-verplichtingen’ of een andere afspraak.

Dat Christian Horner goed geëquipeerd is voor een barbecue blijkt uit onderstaand beeld van Horner enkele weken geleden.