Button erg tevreden met de tweede plaats

Jenson Button zorgde er mee voor dat McLaren de dubbelzege behaalde. De Brit finishte dicht achter zijn teamgenoot en is erg tevreden met zijn race.
Button reed een knappe race en kon dankzij de betere strategie van McLaren naar de derde plaats oprukken. Daar kon de Brit vervolgens profiteren van de problemen die Alonso ondervond om een andere wagen te dubbelen. Jenson Button kijk uitermate tevreden terug naar de zijn race en kan dankzij zijn tweede plaats nu intern de strijd om de titel aangaan met Hamilton.

“Het was een fantastische race, erg zwaar maar ook echt eentje waarvan je geniet,” aldus Button. “Het was een erg leuke race waarbij het moeilijk was om in te schatten wanneer je moest pushen met je banden. Ik denk dat ik iets te snel pushte tijdens mijn laatste stint maar ik heb wel de tweede plaats behaald. Ik wens het team dan ook te bedanken.”

“Lewis was gewoonweg fenomenaal. Het doet echter wel goed om kort achter hem te finishen. Het is dan ook leuk om hele wat punten te behalen,” besloot Button.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}