Button vormt geen bedreiging volgens Red Bull

Red Bull-adviseur Helmut Marko heeft zopas duidelijk gemaakt dat de competitiviteit van wereldkampioen Jenson Button geen bedreiging vormt voor het behalen van de titel in 2010.
Mark Webber en Sebastian Vettel staan momenteel op gelijke hoogte in de tussenstand van het kampioenschap. Beide Red Bull-rijders hebben momenteel 78 punten. Wereldkampioen Jenson Button sluit vervolgens aan als derde.

De Britse McLaren-rijder moet het momenteel nog met acht punten minder stellen maar statistisch gezien zou hij dan toch de directe tegenstander van Red Bull moeten zijn. Bij Red Bull liet men alvast weten dat men van mening is dat Button geen bedreiging zal vormen in 2010.

“Er zijn dit seizoen twee rijders die volgens ons een bedreiging kunnen vormen voor het behalen van de wereldtitel. Enerzijds is dat Fernando Alonso omdat hij zich op zijn hoogtepunt bevindt en anderzijds letten we ook zeer goed op Lewis Hamilton. De rest van het rijdersveld baart ons absoluut geen zorgen. Onze huidige wagen zou ons sowieso de titel in 2010 moeten opleveren, en in de daaropvolgende seizoenen mogelijk ook nog”, aldus Helmut Marko van Red Bull.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}