Canadese politie doorzocht Red Bull-garage met speurhonden

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Opvallend nieuws vanuit de F1-paddock in Canada. Daar bracht de Canadese politie na afloop van de race immers een bezoekje aan de Red Bull-garage voor een grondige inspectie en dat zelfs met speurhonden.

Na een overwinning is er altijd het gebruikelijke ‘fotomoment’ waarbij het volledige team met de trofeeën op de foto gaat. Daarna wordt er meestal ook rijkelijk met champagne gespoten en gevierd.

Sky Sports-reporter Ted Kravitz stelde na het fotomoment echter vast dat het personeel van Red Bull niet terug in de garage mocht. Max Verstappen, Sergio Perez, Christian Horner en al het andere personeel werden tegengehouden door de Canadese politie.

Het gebeurt soms nog dat er onderzoek wordt gedaan maar volgens Ted Kravitz was het tijdstip, namelijk na afloop van de race, erg vreemd. Bovendien hadden ze ook een speurhond bij.

“Het was een vreemd tijdstip van de politie om met speurhonden zo’n onderzoek te voeren,” aldus Kravits in ‘Ted’s Notebook’.

Vervolgens grapte Kravitz ook dat de speurhonden speciaal getraind waren. Naast explosieven en drugs zouden de Canadese speurhonden ook afgericht zijn om ‘ziekelijk zoete koolzuurhoudende blikjes frisdrank’ te vinden. Uiteraard een ludieke verwijzing naar de blikjes Red Bull die ongetwijfeld in de Red Bull-garage terug te vinden waren.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print