Carlos Sainz heeft belangrijk nieuws voor Novak Djokovic: “De ‘Smooth Operator’ zal terugkeren”

Ferrari
Ferrari

Ferrari-rijder Carlos Sainz is bij momenten een ‘smooth operator’, een bijnaam die hij kreeg nadat hij dat over de boordradio verkondigde na een overwinning. Na zijn overwinning in Singapore vorig jaar begon hij zelfs ‘Smooth Operator’ te zingen, iets dat ook tennisster Novak Djokovic niet is ontgaan.

Vorig jaar was Carlos Sainz de enige niet Red Bull-rijder die een F1-race wist te winnen. Dolle vreugde toen bij Carlos Sainz en Ferrari. Sainz begon toen zelfs over de boordradio de wereldhit ‘Smooth Operator’ te zingen. Zijn engineer was minder tevreden en waarschuwde Sainz voor eventuele inbreuken op het copyright.

Ook Novak Djokovic, de huidige nummer 1 in het tennis, was Carlos Sainz zijn zangtalent niet ontgaan. Beide heren ontmoetten elkaar onlangs in Monaco en daar stelde Djokovic volgens een journalist van het Italiaanse ‘Gazzetta dello Sport’ de vraag aan Sainz “of hij na de opmerking van zijn race-engineer gestopt is met zingen?”.

Sainz reageerde met een glimlach en zei: “Nee, het was een grap van mijn mecaniciens. Ik kan ‘Smooth Operator’ opnieuw zingen wanneer ik wil.”

Novak Djokovic is duidelijk een goede vriend en fan van Carlos Sainz want na de Spanjaard zijn overwinning in Australië zei Djokovic: “Win alles, mijn vriend.”