Carlos Sainz na Ferrari-debuut: “Een dag die ik nooit zal vergeten!”

Gisteren maakte Carlos Sainz zijn officieel debuut bij Ferrari op het circuit van Fiorano. Sainz blikte na afloop met veel enthousiasme terug op zijn eerste ‘werkdag’ bij de Scuderia.


“Een dag die ik nooit zal vergeten!” vertelde Carlos Sainz na zijn eerste ‘werkdag’ bij Ferrari. “Mijn wekker ging erg vroeg af omdat we zeer vroeg enkele meetings hadden alvorens op de baan te gaan.”

“Een van de meest speciale momenten was dat ik op het circuit arriveerde en de Ferrari met mijn startnummer 55 op zag staan! Ik wou onmiddellijk in de wagen springen en mijn eerste installatierondje was erg opwindend.”

Volgens Sainz werd een zeer uitgebreid programma afgewerkt en leerde hij heel wat wagens en nieuwe procedures kennen. Voor Sainz was het ook bijzonder dat zijn vader aanwezig was.

“Het was zeer mooi om mijn vader erbij te hebben op zo’n belangrijk moment in mijn carrière. Ik wil Mattia en iedereen bij Ferrari bedanken om mij zo warm welkom te heten en zo’n positieve dag te hebben met de 2018-wagen.”

“Ik ben zeer blij en kon me geen betere start wensen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023