Valtteri Bottas: “Wat Lewis Hamilton doet interesseert me niet”

Mercedes F1-piloot Valtteri Bottas laat zich naar eigen zeggen niet afleiden door de contractbesprekingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes.


Valtteri Bottas is al maandenlang zeker van zijn racezitje bij Mercedes terwijl Lewis Hamilton nog steeds aan het onderhandelen is met Mercedes. Bottas probeert zich echter vooral op zichzelf te focussen en probeert zich ook zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

“Het maakt me niet uit,” aldus Bottas tegenover ‘Pelicans TV’, een youtube-kanaal dat toebehoort aan het ijshokey-team Lahti Pelicans waarin Bottas onlangs investeerde.

“Al de Formule 1-piloten zijn goed, dus wie het ook krijgt, het zal zwaar zijn. Ik probeer me nu echter vooral op mezelf te focussen.”

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen is Bottas vooral ook fysiek hard aan het trainen. Met 23 races op de kalender kan het F1-seizoen 2021 immers een bijzonder lange en intense uitdaging worden.

“Zo vroeg in het jaar draait het vooral rond erg hard trainen. Ik focus me vooral op mijn fysiek en leg zo de basis voor de rest van het jaar.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen