Daniel Ricciardo: “Lando en ik zullen bij McLaren geen ‘comedy show’ vormen”

Daniel Ricciardo en Lando Norris vormen vanaf dit jaar het rijdersduo bij McLaren maar het is niet omdat ze geregeld ‘grappen’ met elkaar uithalen dat ze bij McLaren een ‘comedy show’ gaan vormen.


In een interview laat Ricicardo verstaan dat het hem menens is en dat hij in de eerste plaats de overstap naar McLaren heeft gemaakt omdat hij wil presteren en McLaren mee naar de top van de Formule 1 wil brengen.

Lando Norris en hijzelf mogen in het verleden dan wel erg vaak grappen uitgehaald hebben, als teamgenoten willen ze in de eerste plaats racen en goede resultaten neerzetten.

“Het is iets dat ik wil benadrukken tegenover iedereen die kijkt en in het bijzonder iedere fan bij McLaren,” aldus Ricciardo tegenover Craig Slater van ‘Sky Sports News’.

“Het gaat geen comedy show worden. Ik ben bij McLaren om te racen, ik wil de wagen verbeteren.”

De immer goedlachse Ricciardo laat echter ook weten dat de fans niet moeten vrezen dat hij zijn vrolijk karakter en brede glimlach zal verliezen.

“Mijn persoonlijkheid gaat niet veranderen, ik ga dan ook nog steeds genieten van wat ik doe. Maar we gaan zeker geen ‘meme duo’ ofzo vormen zoals ze ons nu soms omschrijven.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022