“Carlos Sainz tekent binnen 48u contract bij Ferrari”

De Spanjaard Carlos Sainz zou ieder moment zijn handtekening onder een contract bij Ferrari zetten en vervolgens zou Sainz in de loop van de komende 48u als opvolger van Vettel bevestigd worden.


Meteen na de aankondiging van het afscheid van Sebastian Vettel bij Ferrari kon het speculeren over zijn opvolger beginnen. Daniel Ricciardo en Carlos Sainz waren de namen die daarbij het vaakst genoemd worden maar het zou die laatste zijn die ieder moment zijn handtekening onder een contract bij Ferrari zou zetten.

Volgens ‘Motorsport Italië zou Ferrari in de loop van de komende 48u officieel bevestigen dat Carlos Sainz de overstap maakt van McLaren om bij Ferrari Sebastian Vettel te vervangen. Het zou nog slechts een kwestie van de details uitwerken zijn.

Het feit dat Sainz nog een relatief jonge rijder is maar desondanks over heel wat ervaring in de Formule 1 beschikt zou Ferrari voor Sainz doen kiezen. Daarnaast is Sainz een relatief ‘goedkope’ keuze met een salaris dat opmerkelijk lager ligt dan dat van Vettel.

Afwachten of we in de loop van de komende dagen Carlos Sainz ook effectief officieel bevestigd zien bij Ferrari. Sainz zou dan na Alfonso de Portago en Fernando Alonso nog maar de derde Spanjaard zijn die voor Ferrari in de Formule 1 uitkomt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner