Caterham: “Kovalainen is een optie voor 2014”

Wie gaat er in 2014 voor het team van Caterham rijden? Heikki Kovalainen zou volgens het team zelf alvast tot de mogelijkheden behoren.
image
Giedo Van der Garde en Charles Pic vormen momenteel het rijdersduo van Caterham maar geen van beide rijders heeft momenteel reeds een contract voor volgend seizoen. Tony Fernandes, de eigenaar van Caterham, laat nu weten dat Kovalainen een grote kans maakt om een comeback te maken als racepiloot bij het team.

“Absoluut,” was het antwoord van Fernandes op de vraag van Autosport of Kovalainen in oerweging wordt genomen als kandidaat voor een racezitje in 2014. “Het is geen geheim dat ik erg close ben met Heikki en ik heb erg veel tijd voor hem dus laat ons zien hoe het loopt.”

“Ik laat het aan het team over om te beslissen wie ze willen en uiteindelijk zijn zij het ook die de uiteindelijke beslissing aan het einde van de dag nemen,” besluit Fernandes. “Het zou dom zijn om nu reeds iets te beslissen want tussen nu en het einde van het seizoen kan er immers nog veel gebeuren. Laat ons zien wat er dan allemaal mogelijk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print