Charles Leclerc: “Diefstal van horloge van 320 000 dollar is geen prettige ervaring”

Ferrari
Ferrari

Ferrari-rijder Charles Leclerc laat weten dat de diefstal van zijn exclusieve Richard Mille-horloge geen prettige ervaring is en dat het politieonderzoek niet van een leien dakje loopt.

Vorige maandag was Charles Leclerc samen met een paar vrienden in Viareggio in Toscane toen hij benaderd werd door een groepje fans waarvan eentje er in slaagde om het exclusieve uurwerk van de Monegask te stelen.

Nadat Leclerc zonder succes had geprobeerd om de dief te vatten ging hij aangifte doen van de diefstal bij de lokale politie. 

“Ik zal niet te veel in details treden, het is geen geweldige ervaring geweest”, zei de Monegask donderdag in Imola. “Ik kan niet veel meer zeggen dan dat.”

“Maar het is duidelijk dat er van alles aan de hand is met de politie en ze proberen hen te vinden. Het is niet zo soepel verlopen als wat ik heb gelezen.”

“Maar ja, over het algemeen ben ik in orde en volledig gefocust op het weekend. Het zal me niet hinderen voor dit weekend.”

Leclerc zakt als grote favoriet af naar Imola met al twee overwinningen dit seizoen maar hij benadrukt dat iedereen zich moet blijven concentreren op zijn job en zich niet laat meeslepen door de successen van de voorbije weken.

“Ik ben erg enthousiast,” zei hij. “Na de eerste drie races is alles onze kant op gegaan en we lijken een zeer sterke auto te hebben voor dit jaar.”

“Uiteraard om voor Ferrari thuis te zijn, ik weet dat we hier de afgelopen jaren zoveel steun hadden, en om nu hier in die positie te zijn, ik weet zeker dat het speciaal gaat worden.”

“Maar het belangrijkste voor ons dit weekend is om ons niet te laten meeslepen, wat gemakkelijk is wanneer er enthousiasme is en wanneer de dingen goed gaan.”

“We moeten ons blijven concentreren op onze taak, niet te veel proberen te doen en hopelijk wordt het een positief weekend.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022