Charles Leclerc doet een oproep aan zijn fans: “Laat me met rust, respecteer mijn privacy!”

Ferrari
Ferrari

Op Paaszondag heeft Ferrari-rijder Charles Leclerc zijn fans opgeroepen om meer respect te tonen voor zijn privacy. Leclerc kreeg de voorbije weken dagelijks af te rekenen met fans die bij hem thuis in Monaco aan zijn deur kwamen aanbellen.

Blijkbaar is Charles Leclerc zijn adres op het internet geplaatst en sindsdien krijgt de Ferrari-rijder meermaals per dag fans aan zijn voordeur die aanbellen in de hoop hun held te ontmoeten. Leclerc vraagt op vriendelijke maar kordate wijze om zijn privacy te respecteren.

“De voorbije maanden is mijn adres op de één of andere manier publiek bekendgemaakt, waardoor er mensen samentroepen onderaan mijn appartement, aanbellen en voor foto’s en handtekeningen vragen,” schrijft Leclerc op zijn Instagram-stories.

“Ik ben altijd bereid om er voor jullie te steun en apprecieer enorm jullie steun maar respecteer alsjeblieft mijn privacy en komt niet naar mij thuis.”

“Ik zorgt ervoor dat ik even halt hou wanneer jullie mij op straat of op het circuit tegenkomen, maar kom niet beneden aan mijn appartement staan.”

“Jullie steun, zowel als persoon als op de sociale media, betekenen enorm veel voor mij maar er zijn grenzen die niet overschreden zouden mogen worden.”

“Vrolijk Pasen iedereen!”