Charles Leclerc: “Het gevoel was nog nooit zo goed op vrijdag”

Ferrari
Ferrari

Ferrari-rijder Charles Leclerc houdt een goed gevoel over aan de eerste twee oefensessies in Australië. Leclerc zijn gevoel staat in schril contrast met dat van de meeste andere rijders die vooral frustraties overhielden aan de onderbrekingen tijdens de oefensessies.

Tijdens de eerste oefensessie reed Leclerc de vijfde tijd, de tweede oefensessie sloot Leclerc als tweede snelste af, dit na een goed getimede snelle ronde vlak voor het intens begon te regenen. Leclerc tankte daarmee vertrouwen voor de rest van het raceweekend en spreekt zelfs van zijn beste gevoel op een vrijdag tot dusver.

“Ik heb het gevoel dat het hier wat beter gaat dan de voorbije races dus dat is positief,” aldus Leclerc. “Het is waarschijnlijk onze meest positieve tweede oefensessie van het seizoen, dat op zich niet veel betekent, maar het is op zijn minst een vrijdag die we met een positieve noot afsluiten.”

“Nu moeten we hard werken om tegen morgen nog een bijkomende stap in de juiste richting te zetten en hopelijk bevinden we ons tijdens de kwalificatie iets dichter bij de Red Bulls.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print