Charles Leclerc na zijn snelste tijd: “Red Bull kan sneller”

Ferrari
Ferrari

Hij mag dan wel op vrijdag de snelste tijd van de dag hebben laten noteren, toch is Charles Leclerc op zijn hoede en waarschuwt hij Ferrari dat ze nog veel werkt te verrichten hebben als ze zondag willen winnen.

Leclerc was dan wel zo’n tweeënhalf tiende sneller dan Max Verstappen, toch verwacht de Monegask dat Red Bull nog een stuk beter zal presteren op zaterdag en zondag. De rijders waren volgens Leclerc dan ook vooral bezig met het leren kennen van het aangepaste circuit alsook het verkeer zorgde er bij momenten voor dat niet iedereen voluit is kunnen gaan.

“Ik denk niet dat iemand echt zijn rondje volledig voor elkaar kreeg,” vertelde Leclerc na de tweede oefensessie. “Red Bull kan beter dan wat ze getoond hebben. Max had tijdens zijn snelste ronde wat last van verkeer.”

“Wat mezelf betreft was dit een iets moeilijkere vrijdag. De eerste oefensessie was een beetje tricky. Ik verbeterde me tijdens de tweede oefensessie maar er is nog veel werk te doen. Hopelijk zetten we morgen tijdens de derde oefensessie nog een bijkomende stap vooruit.”

“Het zal erg close worden. We zullen dan ook alles uit de wagen moeten halen om zondag op de pole te kunnen starten. We gaan pushen!”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022