Charles Leclerc: “Verstappen en ik konden elkaar in de karting niet uitstaan”

Ferrari-rijder Charles Leclerc heeft tijdens een interview toegegeven dat zijn sluimerende rivaliteit met Max Verstappen teruggaat tot hun tijd in de karting.


Tijdens de laatste race van het seizoen kwam het tot een aanrijding tussen Sergio Perez en Charles Leclerc, ook Max Verstappen werd er het slachtoffer van en dat plaatst de onderlinge rivaliteit tussen Leclerc en Verstappen opnieuw in de spotlights.

Volgens Leclerc dateert de rivaliteit met Verstappen vooral uit de periode in de karting en toen ze nog erg jong waren. Ondertussen zou hun onderlinge relatie echter heel wat verbeterd zijn, al blijven ze op de baan uiteraard concurrenten van elkaar.

“Toen we nog klein waren konden we elkaar niet uitstaan,” geeft Leclerc toe tijdens een exclusief interview met ‘Sky Italia F1’. “Maar met der tijd, we zijn nu volwassener, praten we meer en hebben we op dat vlak veel vooruitgang geboekt.”

“Max is een goede gast maar uiteindelijk, wanneer we onze helmen opzetten, keert de competitie en strijd van tijdens onze kartingdagen terug.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen