Charles Leclerc verwijst geruchten naar de prullenmand: “Ik wil in het rood rijden”

Ferrari
Ferrari

De voorbije weken waren er steeds meer geruchte dat Charles Leclerc aan het overwegen is om Ferrari te verlaten. Daarbij waren zelfs geruchten dat Leclerc al gesprekken met Mercedes zou gevoerd hebben. Leclerc verwijst die geruchten nu echter resoluut naar de prullenmand.

Tot dusver verloopt het seizoen voor Ferrari en Charles Leclerc niet zoals verwacht. Ondanks de tegenvallende prestaties heeft Leclerc naar eigen zeggen niet de intentie om Ferrari te verlaten en zijn droom op te geven om met Ferrari wereldkampioen te worden.

“Ik wil winnen, ik wil in het rood rijden,” vertelt Leclerc tijdens een interview met ‘The Athletic’. “Het is duidelijk dat ik niet tevreden ben met de performance die we de voorbije jaren hadden, het is niet zo consistent.”

Er waren grootse verwachtingen voor dit jaar maar uiteindelijk zien we dat we niet zo competitief zijn als dat we willen zijn.”

“Maar wanneer ik terugkijk, wanneer ik het met onze teambaas en het team probeer te analyseren dan begrijpen we een aantal dingen wel. Ik heb nu een duidelijker beeld van waar we ons bevinden.”

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print