Christian Horner: “Indrukwekkend wat Daniel Ricciardo in Mexico heeft getoond”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na een sterke kwalificatie finishte Daniel Ricciardo de GP van Mexico als zevende, een erg sterk resultaat dat zonder rode vlag nog beter had kunnen zijn. Red Bull-teambaas Christian Horner was erg onder de indruk van de prestatie van Ricciardo en volgens hem onderstreept dat ook de beslissing om de Australiër opnieuw een racezitje te geven.

“Het was geweldig om te zien dat Daniel zo goed presteerde en het onderstreept de reden waarom we hem voorafgaand aan de zomerpauze naar AlphaTauri hebben teruggehaald,” aldus Christian Horner. “Ik vond hem dit weekend schitterend presteren, hij was in een AlphaTauri aan het strijden met een Mercedes.”

“Mocht de rode vlag er niet geweest zijn dan zou hij waarschijnlijk meer naar voor gefinisht zijn. Hij heeft dan ook geweldig gepresteerd en het was dit weekend opnieuw de Daniel Ricciardo van vroeger.”

Christian Horner was ook onder de indruk van de kwalificatie van Daniel Ricciardo.

“Wanneer je kijkt naar het verschil met Max, het was volgens mij minder dan een tiende van een seconde, een indrukwekkende prestatie.”

“Je ziet hoe relaxed hij is, hij heeft vertrouwen en na een tricky raceweekend in Austin kwam hij zeer gemotiveerd naar Mexico. Hij heeft het hier geweldig.” 

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023