Christian Horner ontkent: “Voormalig Mercedes-motorgenie Andy Cowell heeft niet bij Red Bull getekend”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

De voorbije weken raakte bekend dat verschillende medewerkers van Mercedes de overstap naar Red Bull Powertrains maken. Daar bovenop kwam nu het bericht dat ook voormalig Mercedes-motorgenie Andy Cowell naar Red Bull zou gaan maar Red Bull-teambaas Christian Horner ontkent dit formeel.

“Er is overduidelijk heel wat media-aandacht voor dergelijke onderwerpen met personeel dat ons nieuw avontuur vervoegt,” aldus Horner in Monaco.

“Ik kan echter zeggen dat ik verrast was om het verhaal hier ’s morgens te lezen dat Andy bij ons zou getekend hebben want dat is gewoonweg niet het geval.”

Ook Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff was verrast zo’n verhaal plots te zien verschijnen.

“Ik spreek iedere week met Andy over verschillende zaken en het ziet er volgens mij niet naar uit dat hij naar Red Bull gaat,” aldus de Mercedes-motorsportbaas.

“In onze sport zijn er echter vaak verrassingen maar momenteel denk ik niet dat hij naar Red Bull gaat.”

“Het zou een enorm grote verrassing zijn want het zou iets compleet anders zijn dan wat wij besproken hebben. Er is echter niets dat hem kan weerhouden van het nemen van een beslissing, of hij nu als ondernemer verder gaat of naar de Formule 1 terugkeert in een andere functie.”

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print