Christian Horner: “Raceweekend Sergio Perez was teleurstellend maar hij zal terugslaan”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Red Bull-teambaas Christian Horner is er van overtuigd dat Sergio Perez na een rommelig en teleurstellend raceweekend in Imola zal terugslaan.

“Er gebeurden heel wat dingen tijdens de race,” aldus Horner. “Het was erg ongelukkig. Het was jammer want hij kende een goede zaterdag maar de zondag verliep gewoon niet goed voor hem.”

“Ik ben er echter van overtuigd dat hij nog veel sterke zondagnamiddagen zal kennen.”

Volgens Horner was het niet alleen teleurstellend en frustrerend voor Sergio Perez, ook Christian Horner en Red Bull hadden meer en beter verwacht.

“Hij kende een zeer goede dag toen de kwalificatie plaatsvond en hij was duidelijk gefrustreerd omdat hij de polepositie net gemist had,” aldus Horner.

“Het draait hem gewoon rond tijd doorbrengen in zijn racezitje, het achtereenvolgens met bandensetjes in de kwalificatie rijden, het draait echt rond ervaring in de wagen.”

“Hij deed het zeer goed op zaterdag, zijn race was heel wat rommeliger. Er was de fout achter de safety car, de 10 seconden straf en vervolgens ook de jammerlijke fout tijdens de herstart achter de Ferrari’s.”

“Het is erg jammer want hij had op het podium kunnen finishen. Het is frustrerend om hem niet daarboven op het podium te zien maar hij zal zijn weg ernaartoe wel vinden. Hij zal binnenkort zeker sterkere weekends kennen.”

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022