Claire Williams: “Ocon maakt zeker kans bij ons, anders zouden we gek zijn”

Volgens Claire Williams zou haar team gek zijn indien het Esteban Ocon niet in overweging zou nemen voor het tweede racezitje binnen het team.


Williams bevestigde vrijdag George Russell als één van haar twee rijders voor het F1-seizoen 2019. Over het tweede racezitje werden de lippen echter stijf op elkaar gehouden en volgde er voorlopig nog geen bekendmaking.

Algemeen wordt aangenomen dat huidige rijder Sergey Sirotkin alsook testrijder Robert Kubica het meeste kans maken op het tweede racezitje.Toch lijkt ook Esteban Ocon nog kans te maken op het tweede racezitje bij Williams.

“We zijn nog heel wat evaluatiewerk aan het doen,” aldus Claire Williams tegenover ‘Sky Sports’. “Het is een korte shortlist die we hebben. We zijn tevreden met de rijders die we aan het evalueren zijn en het zal niet lang meer duren alvorens we een definitieve beslissing zullen nemen.”

“Uiteraard staat ook Esteban (Ocon) op onze shortlist. We zouden gek zijn indien we niet naar heb zouden kijken,” besloot de dochter van Frank Williams.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022