Contractverlenging voor Christian Horner bij Red Bull

Het Red Bull F1 team heeft het contract van teambaas Christian Horner verlengd.

De voorbije weken waren er speculaties ontstaan over een eventueel vertrek van Horner bij het Red Bull F1 team (Lees: “Mijn job verliezen? Ik blijf gewoon hier!”). Horner ontkende toen al dat hij ontslagen zou worden door Red Bull. Nu raakt dus bekend dat Christian Horner een contractverlenging bij Red Bull heeft ondertekend.

“Ik heb er geen slaap voor gelaten want de geruchten waren helemaal niet waar,” zei Christian Horner tegenover Sky Sports tijdens het Goodwood Festival of Speed. “Ik heb recent een contractverlenging ondertekend bij Red Bull. Ik heb een uitstekende relatie met Dietrich Mateschitz en het is mijn doel om het team terug te brengen waar het zich achttien maanden geleden bevond.”

Horner vindt het frustrerend dat er geruchten zoals over zijn mogelijk ontslag bij Red Bull ontstaan. Hij beseft echter ook dat er weinig aan te doen is.

“Het is complete onzin. Je mag er simpelweg niet te veel energie in steken. De wereld waarin we leven is nu eenmaal zo. Soms zegt een teambaas van een andere team iets en wordt er een verhaal over gemaakt dat op het internet belandt en zijn eigen leven begint te leiden.”

“Dat is het probleem met sociale media. Twee weken geleden was ik Bernie Ecclestone zijn rol als F1-baas aan het overnemen, deze week zou ik ontslagen worden bij het team. Volgende week kruip ik waarschijnlijk zelf achter het stuur van de wagen,” besluit Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer