Coulthard klaar voor nieuw seizoen bij BBC

Vorig seizoen ruilde David Coulthard zijn helm en stuurwiel in voor een microfoon waarmee hij BBC extra kijkers zou moeten bezorgen. Een geslaagd seizoen voor BBC dat ook in 2010 beroep doet op de diensten van de Schot.
Van 1997 tot 2008 was het Britse ITV verantwoordelijk voor de live-uitzendingen van de Formule 1. In 2009 kocht BBC op haar beurt de uitzendrechten van de sport en dat leidde tot alweer een prachtseizen. David Coulthard, Eddie Jordan en Jake Humphrey zullen uiteraard opnieuw het beste van zichzelf geven in 2010. Hopelijk wordt Humphrey in 2010 niet omver gereden door een bolide.

Humphrey werd nog net op tijd opzij geduwd door een medewerker. Gelukkig liep het incident destijds goed af en kan het trio dus samen verder in 2010. Coulthard is alvast tevreden over zijn functie op onze televisieschermen.

“Als presentator kun je open praten over allerlei onderwerpen over de F1. Het bijzondere is dat alles echt op de seconde moet gebeuren maar daar heb ik het zeker niet moeilijk mee. Je spreekt over Schumacher terwijl iemand in je oortje zegt dat je nog vijf seconden te gaan hebt. Men heeft me opnieuw een voorstel gedaan voor 2010 en dat zal vast betekenen dat ik het goed heb gedaan”

“Ik mis het racen op zich ook nog wel want het was een onderdeel van mijn leven gedurende meer dan 20 seizoenen. Ik stopte niet omdat ik het beu was maar ik merkte wel dat ik aan het einde kwam van een mooie carrière. Bovendien is mijn kindje nu ook 14 maanden en daardoor spoken nu andere dingen door mijn hoofd”, zo verklaarde David Coulthard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}