“Ik wilde Schumacher niet dominant maken”

Technisch directeur Ross Brawn werkte samen met Michael Schumacher toen deze bij Benetton en Ferrari actief was. De Duitser dominant maken was nooit de bedoeling als we Brawn mogen geloven.
Vandaag nog wisten we jullie te vertellen dat Rubens Barrichello één van de rijders was die ooit de kans kreeg om als teamgenoot van zevenvoudig kampioen Michael Schumacher te rijden. De Braziliaan droomde van de troon zoals Eddie Irvine dat voorheen deed maar toch bleef de Duitser een rijder apart. Hij was vooral een dominante rijder in die periode.

Volgens meesterstrateeg Brawn kreeg Schumacher nooit een voorkeursbehandeling en zal hij die ook niet krijgen in 2010.

“Laat me even duidelijk stellen dat ik er nooit voor heb weten te zorgen dat Michael dominanter werd dan andere rijders. Hij domineerde gewoon omdat hij sneller en constanter was dan de andere rijders op de grid. Ik wil dat Michael weer races kan winnen en dat hij naar behoren zal presteren maar ik wil niet dat hij terug dominant zal worden. Michael krijgt geen voorkeursbehandeling tot op de dag dat het team in een situatie komt waarbij hij overduidelijk meer kans maakt”, aldus Ross Brawn die Michael terug naar de F1 zou gelokt hebben.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023