D’Ambrosio focust zich op goede resultaten en maaktzich geen zorgen om zijn F1-toekomst

Jerome D’Ambrosio is nog niet bezig met zijn toekomst in de formule 1 maar blijft focussen op goede resultaten dit jaar. Dat vertelde onze landgenoot aan het Britse blad Autosport.
Nog niet lang geleden tekende Timo Glock bij tot 2014 bij Virgin. Ook liet het team al weten dat ze nog geen haast hebben om het tweede zitje in hun team op te vullen. Het contract van D’Ambrosio loopt tot het einde van dit seizoen. D’ambrosio maakt zich naar eigen zeggen nog geen zorgen maar is wel aan het praten met het team voor een nieuw contract.

“We zijn aan het praten, maar ik ben nog altijd gefocust op wat ik nu doe.” zegt D’ambrosio. “Eric Boulier (D’Ambrosio’s manager) en Gravity (het managementbureau) zullen de onderhandelingen doen.”

Het seizoen is nu over halfweg en dan maakt men graag een balans op. “Ik ben blij met de vorderingen van het team. Als rookie moet je ook heel wat informatie opnemen in zeer korte tijd. Het is goed dat we een aar weken vrij hebben. Zo kan ik wat gas terugnemen en mij goed voorbereiden op het weekend in Spa.”

Intussen dringt Greame Lowdon, CEO van Virgin, erop aan dat er weinig kans is dat er een beslissing rond de tweede rijder is voor het einde van het seizoen. Eerder prees hij Jerome al om zijn aanpak en resultaten.

“Jerome is zeer goed bezig.” aldus Lowdon. “Ik denk dat hij heel wat mensen heeft verrast met zijn professionalisme. Voor de meeste rijders die nieuw zijn is het niet makkelijk om zich aan te passen aan de formule 1 vanwege zoveel bijzaken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print