D’Ambrosio tevreden ondanks opgave

Opnieuw wist maar één van beide Marussia Virgin bolides de finish te bereiken, deze keer was het onze landgenoot Jerome D’Ambrosio die vroegtijdig uit zijn wagen moest stappen.
D’Ambrosio had zich, net als in Australië, als 22ste weten te kwalificeren, net achter teamgenoot Timo Glock. Onze landgenoot kon zonder brokstukken de race aanvatten, reed zelfs even in negentiende positie, maar moest uiteindelijk vijftien ronden voor het einde opgeven.

Opnieuw technische problemen op één van beide Marussia Virgin wagens, maar ondanks alles is onze landgenoot tevreden over zijn raceweekend in Maleisië.

“Ik ben erg tevreden over dit weekend,” aldus D’Ambrosio. “Uiteraard sta ik niet graag vijftien ronden voor het einde van de race aan de kant, maar mijn doel was bereikt. Na Melbourne wou ik zowel op zaterdag als zondag mezelf verbeteren. De zaterdag was overduidelijk beter en ook de zondag was geslaagd.”

“Ik kon een goed tempo rijden, zowel tijdens de tweede als derde fase van mijn wedstrijd. Ik kan dan ook zeggen dat ik hiermee erg tevreden ben. Dit is echter maar het begin. Ik moet verder werken en constant beter worden. Ik heb een stap in de goede richting gezet, dat is goed.”

Voorlopig heeft D’Ambrosio maar één doel voor ogen. Beter worden en naderen op de prestaties die teamgenoot Timo Glock weet neer te zetten, een man met veel meer ervaring dan onze landgenoot.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
image

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print