“Daniel Ricciardo eist 21 miljoen dollar van McLaren”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Volgens diverse berichten zou Daniel Ricciardo zo’n 21 miljoen dollar van McLaren eisen omdat zijn contract door de Britse renstal vroegtijdig verbroken wordt.

Het contract van Daniel Ricciardo liep tot eind 2023 maar McLaren zou het contract van de Australiër willen beëindigen om Oscar Piastri als zijn vervanger aan te trekken. Ricciardo zou door McLaren geïnformeerd zijn over het verbreken van zijn contract en daarvoor zou Ricciardo dus een grondige financiële compensatie willen.

Volgens de Australische website ‘Speedcafe’ zou Ricciardo 21 miljoen dollar van McLaren eisen omdat hij als enige van beide partijen volgens zijn contract het recht heeft om zijn overeenkomst te verbreken.

Volgens ingewijden zou McLaren bij een eventueel akkoord over een bedrag laten opnemen dat Ricciardo hen compenseert als een ander team hem voor een bepaald bedrag een nieuwe overeenkomst biedt. Opvallend genoeg zou dat uitgerekend het Alpine F1 team kunnen zijn, de renstal die normaal Oscar Piastri in 2023 voor hen wou laten racen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print