“Daniel Ricciardo is niet in staat om bij Red Bull te doen wat Sergio Perez doet”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Eddie Jordan denkt dat het onmogelijk is dat Daniel Ricciardo het beter zou doen dan Sergio Perez als teamgenoot van Max Verstappen.

In 2023 gaat Red Bull gewoon verder waar het in 2022 mee gestopt is, namelijk de F1 domineren. Ook tijdens de eerste vijf races van het seizoen is het al Red Bull wat de klok slaat met drie overwinningen voor Verstappen en twee stuks voor Sergio Perez.

Verstappen voert de tussenstand om het wereldkampioenschap aan met veertien punten voorsprong op Perez en ook bij de constructeurs is het Red Bull dat bovenaan de tabellen staat. Beide Red Bull-rijders doen het dus goed en met Daniel Ricciardo hebben ze in Milton Keynes ook niet de minste ontwikkelingsrijder. 

Het was verrassend dat Ricciardo vorig seizoen uit de boot viel voor een racezitje in 2023 maar Eddie Jordan denkt niet dat de Australiër het beter zou doen als teamgenoot van Max Verstappen. 

“Ik heb dit een aantal keren doorgenomen, en ik denk eigenlijk… Daniel Ricciardo is er,” aldus Eddie Jordan in de podcast ‘Formula for succes.’

“Ik denk niet dat Daniel het werk van Checo gaat doen, nu ik gezien heb wat Daniel gedaan heeft.”

“Hoeveel we hem ook mogen, hij is een fantastisch persoon om bij te zijn, maar Checo doet het fantastisch.” 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print