Daniel Ricciardo uit felle kritiek op de F1: “Het zijn fucking idioten!”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

McLaren F1-piloot Daniel Ricciardo is niet te spreken over de manier waarop de Formule 1 via haar website en kanalen op de sociale media veel aandacht besteed aan crashes.

De Formule 1 plaatst op haar video regelmatig video’s met samenvattingen en hoogtepunten en die worden vervolgens via haar sociale media-kanalen in de kijker gezet. Opvallend daarbij is dat er veel aandacht wordt besteed aan video’s van crashes en dat vindt Ricciardo absoluut niet kunnen.

“Vorig jaar heeft de Formule 1 op haar kanalen op de sociale media een ’top 10 van momenten van vorig jaar’ geplaatst en acht van die tien momenten waren crashes,” aldus Ricciardo tijdens een interview met ‘Square Mile‘.

“Ik dacht bij mezelf, jullie zijn fucking idioten!”

“Misschien willen 12-jarige kinderen zo’n dingen zien omdat ze het cool vinden en niet beter weten maar wij zijn geen kinderen.”

“Komaan jongens, doe beter dan dit.”

Ricciardo uitte eerder ook al felle kritiek op de manier waarop de Formule 1 de horrorcrash van Romain Grosjean in beeld bracht (Lees: “Ik walg van de Formule 1, ze maakten entertainment van Romain Grosjean zijn crash”)

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022