De VJM04 slechts 12 dagen getest

Bij de renstal Force India zal de start van het nieuwe seizoen waarschijnlijk met veel moeilijkheden verlopen. De nieuwste VJM04 is nog te traag en te onbetrouwbaar.
Gedurende slechts 12 dagen konden de ingenieurs en rijders van Force India data verzamelen over hun VJM04. Ondanks het feit dat men bij Force India voor motoren van Mercedes opteerde, is er toch nog te weinig vermogen. Het bereiken van de top 5 was tijdens de laatste test in Barcelona al onmogelijk. De Duitse rijder Adrian Sutil heeft er dus alle reden toe om het team al vanaf het begin onder aanvaardbare druk te plaatsen.

“Het is de bedoeling dat ik altijd het beste uit onze wagen probeer te halen. Daarom concentreer ik me nu vooral op het vermogen van de nieuwe wagen. Vorig seizoen kende ik in Melbourne al meteen een opgave. Hopelijk ken ik in 2011 dus een betere start. Ik verwacht over een vrij betrouwbare wagen te beschikken die op aerodynamisch vlak heel wat verbeteringen zal kennen. In Australië verloopt de wedstrijd altijd op bijzondere wijze. Ik denk dat er vorig seizoen maar 10 wagens zijn aangekomen. Ditmaal blijf ik realistisch en voer ik gewoon mijn job zo goed mogelijk uit”, zo liet Adrian Sutil verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print