Dit is jouw kans om een stukje van kampioensbolide Lewis Hamilton te bezitten

Mercedes Motorsport
Mercedes Motorsport

Altijd ervan gedroomd om een onderdeel van Lewis Hamilton zijn Mercedes F1-bolide te bezitten? Dan krijg je daarvoor nu een unieke kans.

Er wordt via de website ‘UnitedCharity‘ immers een deel van de achtervleugel van Lewis Hamilton zijn Mercedes F1-bolide uit 2022 geveild. Het onderdeel komt van de F1-bolide waarmee Lewis Hamilton in 2020 de wereldtitel wist te veroveren. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel, meer bepaald de ‘Österreichische Sporthilfe’ die zich inzet voor sporters met een beperking.

Het onderdeel dat geveild werd gesigneerd door de zevenvoudige wereldkampioen en komt met een certificaat van echtheid, wat het uiteraard extra waarde geeft. Wie kans wil maken op het deel van de achtervleugel zal echter stevig in de geldbuidel moeten tasten. Op het moment van schrijven bedraagt het hoogste bod iets meer dan 10 000 euro.

Wie een beperkter budget heeft en toch ook een stukje Mercedes uit 2020 in huis wil halen kan uiteraard ook steeds een schaalmodel in huis halen.