Doe mee aan het GP van Spanje-spel (min. 500 euro aan prijzen)


Geen Mercedes maar Max Verstappen domineerde de laatste Grand Prix. Zowel Valtteri Bottas als Lewis Hamilton had alle moeite met de bandenslijtage. De zesde Grand Prix van 2020 wordt gehouden op het circuit van Barcelona en het belooft warm te worden. Zwaar voor de banden dus. Een gunstig teken voor Verstappen en Red Bull? De Formule 1-liefhebber mag in elk geval hopen op een spannende race.
Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een prijs winnen van minimaal 90 euro met een inleg van maar 5 euro.
Klik hier  om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner