Valtteri Bottas doet een belofte: “Ik ga bij de start iets proberen”

Valtteri Bottas moest tijdens de kwalificatie tevreden zijn met de tweede plaats maar tijdens de race gaat de Fin resoluut voor de overwinning. We mogen ons dan ook aan een agressieve start van de Fin verwachten.


“Ik wist dat het zoals altijd erg close zou worden met Lewis. Mijn eerste rondje was uiteindelijk erg mooi en clean gereden, zeker in de derde sector,” vertelde Bottas tijdens de persconferentie na afloop van de kwalificatie.

“Het werd steeds beter en beter in de derde sector maar het was nog steeds niet goed genoeg. Het is uiteraard vervelend maar Lewis heeft het erg goed gedaan en als team staan we opnieuw op de eerste startrij.”

Toen Bottas werd gevraagd of hij over een wagen beschikt waarmee hij Hamilton tijdens de race kan verslaan is hij er van overtuigd van wel, al zal net als bij zoveel andere races de start cruciaal zijn.

“Ik denk dat de start voor mij de beste kans is. Op vrijdag waren de lange runs competitief. Ik beschik over de racesnelheid maar de start zal mijn beste kans zijn.”

Waarna Bottas een duidelijke belofte doet voor de start van de race.

“Geloof me, ik ga echt proberen om als eerste door de eerste bocht te gaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print