Doe mee met het 70th Anniversary GP Spel (min. 500 euro aan prijzen)


De British Grand Prix kende zondag een knotsgek einde. Met lekke banden voor Valtteri Bottas, Carlos Sainz en Lewis Hamilton. Toch bereikt Hamilton, op drie wielen, als eerste de finish. Max Verstappen strandt uiteindelijk op 5 tellen en Charles Leclerc pakt de derde podiumplek.

Dit weekend worden er hogere temperaturen verwacht op Silverstone en zullen de coureurs met één compound zachtere banden rijden. Dat betekent ongetwijfeld een extra pitstop en wellicht kan Verstappen de aanval op Mercedes openen.
Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een rijs winnen van 90 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier  om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!
a:0:{}
Volgens voormalig Spyker-teambaas Colin Kolles heeft Racing Point niet zomaar wat foto’s genomen van de Mercedes F1-bolide in 2019.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner