Doodsbedreigingen voor IndyCar-piloot na incident met Lando Norris

Het veelbesproken incident met Lando Norris tijdens een virtuele IndyCar-race krijgt blijkbaar nog een serieus staartje. Er zijn immers doodsbedreigingen geuit …

Afgelopen zaterdag nam McLaren F1-piloot Lando Norris deel aan een virtuele IndyCar-race. Voor Norris draaide alles op een sisser uit nadat Simon Pagenaud blijkbaar Norris van de baan wou rammen terwijl die aan de leiding reed.

Zeer onsportief gedrag dat hem door Norris niet in dank werd afgenomen maar de IndyCar-piloot kreeg ook een storm van kritiek op de sociale media over zich. Aanvankelijk probeerde Pagenaud nog te ontkennen dat het zijn bedoeling was om Norris van de baan te rammen maar uit beelden blijkt duidelijk dat het met opzet gebeurde.

Naast Pagenaud gedroeg ook Santonio Ferrucci zich erg onsportief en ondertussen zouden er zelfs doodsbedreigingen aan het adres van een IndyCar-piloot geuit zijn, dat beweert althans Marshall Pruet, een IndyCar-journalist, op twitter.


Opmerkelijk genoeg blijkt uit een reactie van Jimmy Broadbent, die aan virtuele F1-races deelneemt, dat hem iets gelijkaardigs is overkomen toen hij tijdens een virtuele grand prix botste met Lando Norris.

Hieronder nogmaals de reactie van Lando Norris op het incident.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}